Business Controller

Vill du vara med och skapa ökad frihet för människor med nedsatt funktion? Decon bildades som ett fristående företag vid årsskiftet 2002. Inriktningen då är den samma som nu, att utveckla och producera kvalitetstillbehör till rullstolar. Enkla att använda såväl för brukare som för vårdare, i olika situationer och miljöer. Vi arbetar ständigt för att hålla en hög kvalitet i våra produkter och kundbemötande. Vi lyssnar ständigt på vad brukarna tycker, detta är grunden i vårt utvecklingsarbete och en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta företagets utveckling. Decon ser ljust på framtiden och har en stark tillväxt. Idag omsätter företaget drygt 250 mkr, har ett 70-tal anställda samt internationella leverantörer och samarbetspartners. För mer information om företaget se: www.decon.se

Nu söker vi en Business Controller

Decon står inför en fortsatt kraftig expansion genom både organisk tillväxt och förvärv. Nu söker vi en analytisk och ansvarstagande person som vill vara med och ta nästa steg i utvecklingen. Rollen har internationella kontaktytor och du stöttar våra internationella dotterbolag. Tillsammans med dina kollegor kommer du skapa bästa möjliga förutsättningar för en kontrollerad tillväxt. Du kommer vara med och bygga upp ekonomifunktionen och dess arbetssätt. Business Controllern rapporterar direkt till CFO.

I dina arbetsuppgifter ingår:

  • Månads- och årsbokslut
  • Budget och prognosarbete
  • Analyser och uppföljningar av resultat
  • Stöd till ledning i olika ekonomiska frågor
  • Medverka till interna effektivitetsförbättringar
  • Utveckling av processer och rutiner på ekonomiavdelningen
  • Lönsamhetsuppföljningar och analyser inom specifika områden

Personen vi söker har ett starkt intresse för analys och utveckling. Vi tror du har erfarenhet från en liknade roll kanske inom ett tillverkande företag. Tjänsten kräver att du är en van affärssystemanvändare och även har kvalificerade kunskaper i Excel. Kompetens inom BI-verktyg och internationell erfarenhet är meriterande.

Som person är du strukturerad, analytisk och självgående. Du tar stort ansvar för ditt arbete och söker nödvändig information med mod och nyfikenhet. Samtidigt är du kommunikativ och pedagogisk och trivs med att presentera dina ekonomiska slutsatser i olika sammanhang. Du har en relevant högskole- eller universitetsutbildning samt goda kunskaper i engelska.

Är du intresserad av att utveckla ekonomifunktionen i ett internationellt bolag med stark tillväxt? Vi kan erbjuda dig en utmanade roll inom en bransch som gör verklig skillnad.

I denna rekrytering samarbetar Decon med Nilsson & Mossberger. Frågor kring tjänsten besvaras av Carin Mossberger 0701–460 390 eller Andreas Nilsson 0701–460 391. Vi ser fram emot din ansökan snarast.

Varmt välkommen med din ansökan!